Aardbeien, Rabarber + Appel Muffins
Fingerfood
Aardbeien, Rabarber + Appel Muffins
Deze fruitige muffins zijn ideaal voor onderweg! Een super simpel recept met het Ella's Kitchen knijppakje Strawberries, Rhubarb + Apples.
Porties
10Voorbereiden
10Koken
15
Bevriezen
mij!
ingrediënten
- 2 knijppakjes Ella’s Kitchen Strawberries, Rhubarb + Apples
- 2 eieren
- 100 gram gesmolten boter (plantaardige olie of boter)
- 160 gram volkorenbloem
- 1,5 theelepel bakpoeder
- Een handje bosbessen
methode
- Verwarm de oven voor op 180° Celsius.
- Meng de knijppakjes Strawberries, Rhubarb + Apples + de gesmolten boter/olie samen in een kom + meng ze goed. Voeg voorzichtig de bloem + bakpoeder toe.
- Meng alles tot een glad beslag, zorg ervoor dat er geen klontjes ontstaan.
- Doe de bosbessen erbij + roer kort door.
- Verdeel het beslag in een muffinschaal (je kunt er ongeveer 25 maken).
- Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat de muffins afkoelen in de vorm, zet ze op een afkoelrek + serveer!
Leuk voor de kleintjes
Oudere kleintjes kunnen helpen de bosbessen aan het beslag toe te voegen + meng het heel goed!
Handige tips
Deze zijn heerlijk voor in de lunchbox, picknick of als tussendoortje voor onderweg!