Bevroren yoghurtrondjes
Eten en spelen
Bevroren yoghurtrondjes
Een echte Ella’s Kitchen klassieker! Deze fruitige bevroren yoghurtstippen zijn perfect om kleine + opkomende tandjes bezig te houden + ze zijn supermakkelijk om te maken!
Porties
10Voorbereiden
4Koken
120
Bevriezen
mij!
ingrediënten
- 4 eetlepels fruitpuree of een Ella’s Kitchen knijppakje (probeer bijvoorbeeld onze Mango, Mango, Mango)
- 4 eetlepels dikke yoghurt
methode
- Meng de fruitpuree + de yoghurt samen in een kom.
- Bedek een kleine bakplaat of bord met bakpapier + maak met een lepel losse stippen van het yoghurtmengsel.
- Doe de bakplaat in de vriezer + laat de stippen hard worden (2-3 uur) + verplaats de stippen daarna naar een diepvrieszak. Je kunt ze ongeveer een maand bewaren.
Leuk voor de kleintjes
Oudere kleintjes kunnen fruit roeren + yoghurt + kunnen zelfs helpen om de stippen op het bakpapier te maken!
Ruil hiermee
Probeer een kokos- of sojayoghurt voor stippen zonder melk
Handige tips
Be a little adventurous + make frozen veggie dots!