Havermoutpap met een kokostwist
Maaltijden
Havermoutpap met een kokostwist
Verlekker je op deze heerlijk lactosevrije havermoutpap met een kokostwist! Overgoten met een zakje Mango’s Mango’s of een andere fruitsmaak om kleine smaakpapilletjes lekker wakker te maken.
Aantal
2Voorbereiden
5Koken
0
ingrediënten
- 20 gram havervlokken
- 80 gram kokosdrink
- 30 gram geraspte appel
- 1 knijppakje mangoes, mangoes, mangoes
methode
- Schil de appel en rasp deze fijn.
- Doe de geraspte appel in een kom en voeg 1 theelepel water toe.
- Verhit 1 minuut in de magnetron en laat afkoelen.
- Doe zodra de appel afgekoeld is de havermout, kokosmelk en kaneel ebij in de kom.
- Mix tot er nog wat textuur in zit, maar geen klonten.
- Dek de kom af en laat een nacht of ten minste 2 uur staan in de koelkast.
- Giet er je zakje Ella’s Kitchen Mango’s Mango’s overheen.
- Bewaar in de koelkast en consumeer binnen 24 uur.
Ruil dit voor dat
Vervang je zakje Mango’s Mango’s door een andere fruittopping.