Kaasbroodjes met knoflook en kruiden
Fingerfood
Kaasbroodjes met knoflook en kruiden
Een superkazig, eenvoudig recept voor lookbroodjes, perfect om kleine vingertjes bezig te houden! Klaar in nog geen 10 minuten ... op je plaats, klaar, KAAS!
Aantal
4Voorbereiden
5Koken
5
ingrediënten
- 2 sneetjes brood (met of zonder korst)
- 10 g boter
- ½ tl knoflookgranulaat (of een halve kleine teen knoflook, fijngehakt)
- ½ tl gedroogde kruiden
- 10 g geraspte kaas
methode
- Rooster het brood licht.
- Doe de boter op een klein bordje en laat dit 15 seconden smelten in de magnetron tot de boter zacht is.
- Meng de boter, knoflook en kruiden.
- Verdeel gelijkmatig over de toast.
- Strooi de kaas eroverheen en snijd ieder stuk toast in 4 stukken.
- Plaats voor 2 minuten onder middelhoge grill tot de kaas gesmolten is.
- Opdienen en genieten maar!
Leuk voor kleintjes
Gebruik koekjesvormen om kleintjes leuke vormpjes uit het brood te helpen halen!
Handige tips
Fantastisch als fingerfoodlunch met schijfjes hardgekookt ei, reepjes komkommer en hummus.