10 maanden
Veggie Omelette Fingers
Fingerfood

Veggie omeletreepjes

Prikkel de smaakpapillen van je kleintjes met dit lekkere veggie omeletrecept. Perfect voor een snelle, gemakkelijke lunch of als snack voor onderweg!

  • Aantal

    4
  • Voorbereiden

    2
  • Koken

    12
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ingrediënten

    Group 6 Created with Sketch.
    • 100 g gekookte aardappel
    • 70 g courgette
    • 1 tomaat
    • 40 g ui
    • 50 g fetakaas
    • 1 el verse versnipperde basilicum of 1 tl gedroogde basilicum
    • 4 eieren

    methode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Snijd de groenten in kleine blokjes.
    2. Gaar de aardappelen, courgette, tomaat en ui met wat olijfolie opmiddelhoog vuur tot ze zacht zijn.
    3. Klop de eieren op in een aparte kom, verkruimel de feta erin en voeg de basilicum toe.
    4. Bedek een ovenschaal met bakpapier.
    5. Verdeel de gekookte groenten gelijkmatig over de bodem; giet het ei- en kaasmengsel erover.
    6. Plaats de schaal 12-14 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    7. Prak met een vork zodra het is afgekoeld, om het aan te passen aan de leeftijd van je kleintje.
    Swap this for that

    Ruil dit voor dat

    Je kunt feta vervangen door cheddar en de groenten vervangen door anderen om nieuwe, interessante smaken te introduceren!